Zajadam Bajgle z ricottą, botwiną i łososiem Zupa z młodych liści i korzeni buraczków to pierwsze skojarzenie jakie przychodzi na myśl o botwince. Roślina ma jednak znacznie... zobacz ›
Zajadam Koktajl ze szpinakiem, bananem i masłem orzechowym Masło orzechowe to popularny i bardzo smaczny dodatek do śniadania. Masło nadaje się nie tylko do smarowania pieczywa i tostów. Orzechowy przysmak... zobacz ›
Zajadam Domowe pesto brokułowe Po ogromnym sukcesie pesto z liści rzodkiewki przyszedł czas na eksperymenty z kolejnymi warzywami. Tym razem w pojemniku blendera wylądował... zobacz ›
Zajadam Sałatka z botwinką i kozim serem Wiosną i latem warto korzystać z sezonowych warzyw. Jednym z moich ulubionych wiosennych przysmaków jest botwina, z której powstaje słynna zupa... zobacz ›
Zajadam Smoothie z płatkami owsianymi Śniadanie to najważniejszy posiłek. To co zjemy rano ma wpływ na naszą aktywność i koncentrację w ciągu dnia. Jednym z częściej wybieranych... zobacz ›
Zajadam Szybka pizza z grzybami i bakłażanem Lubię eksperymentować z pizzą. Zdarzyło mi się już przygotować pizzę z bakłażanem, ale wtedy użyłem wcześniej upieczonych plastrów. Tym razem... zobacz ›
Zajadam Gofry z jabłkiem Jeśli masz już dość kanapek czy jajecznicy na śniadanie, to polecam domowe gofry. Smaczne zarówno ze słodkimi, jak i z bardziej wytrawnymi... zobacz ›