Galette z persymoną i burakiem

FOOD2

Galette z persymoną i burakiem

C'est du Nanan... a to gratka dla łasuchów!

FOOD2

C'est du Nanan... a to gratka dla łasuchów!

Tort makowy z kremem marcepanowym

FOOD2

Tort makowy z kremem marcepanowym

Bożonarodzeniowy keks z lukrem i bakaliami

FOOD2

Bożonarodzeniowy keks z lukrem i bakaliami

Wegańskie bezglutenowe pierniczki paleo bez cukru

FOOD2

Wegańskie bezglutenowe pierniczki paleo bez cukru

Mini serniczki z makiem i solonym karmelem

FOOD2

Mini serniczki z makiem i solonym karmelem

Tarta z kapustą kiszoną i suszonymi śliwkami

FOOD2

Tarta z kapustą kiszoną i suszonymi śliwkami

Opolski Bifyj, czyli jak smakuje Opolszczyzna?

FOOD2

Opolski Bifyj, czyli jak smakuje Opolszczyzna?

Ekspresowy chleb z mąki krupczatki

FOOD2

Ekspresowy chleb z mąki krupczatki

Pieczona dynia piżmowa faszerowana pęczotto z pieczarką brunatną

FOOD2

Pieczona dynia piżmowa faszerowana pęczotto z pieczarką brunatną

Gulasz wołowy z dynią na ciemnym piwie

FOOD2

Gulasz wołowy z dynią na ciemnym piwie

Woławina

FOOD2

Woławina

Gorące Piece zostały otwarte!

FOOD2

Gorące Piece zostały otwarte!

Restaurant Week w La Maddalena: bo jedzenie to sztuka

FOOD2

Restaurant Week w La Maddalena: bo jedzenie to sztuka

Polędwiczki w sosie śliwkowym podawane na purée z batatów

FOOD2

Polędwiczki w sosie śliwkowym podawane na purée z batatów

Galaretka kawowa na mleku migdałowym

FOOD2

Galaretka kawowa na mleku migdałowym

Spełnienie dziecięcych marzeń, czyli Gofrożki w Balduno

FOOD2

Spełnienie dziecięcych marzeń, czyli Gofrożki w Balduno

Zapiekanka à la Musaka

FOOD2

Zapiekanka à la Musaka

Czekoladowo-waniliowy budyń z kaszy jaglanej ze śliwkami

FOOD2

Czekoladowo-waniliowy budyń z kaszy jaglanej ze śliwkami

Otwarcie Taverny Akropolis

FOOD2

Otwarcie Taverny Akropolis

Jesienna sałatka na ciepło z dynią, jarmużem, figami, chorizo i migdałami

FOOD2

Jesienna sałatka na ciepło z dynią, jarmużem, figami, chorizo i migdałami

Restaurant Week w Pappatore: W tym szaleństwie jest metoda

FOOD2

Restaurant Week w Pappatore: W tym szaleństwie jest metoda

Green smoothie bowl z młodym jęczmieniem

FOOD2

Green smoothie bowl z młodym jęczmieniem

Cepeliny z mięsem

FOOD2

Cepeliny z mięsem

Gryczane galette ze śliwkami

FOOD2

Gryczane galette ze śliwkami

Kawowa panna cotta z sosem karmelowym

FOOD2

Kawowa panna cotta z sosem karmelowym

Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem

FOOD2

Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem

Czarny ryż z kurkami, boczniakami i przegrzebkami z pora

FOOD2

Czarny ryż z kurkami, boczniakami i przegrzebkami z pora

Tarta bez pieczenia z jogurtem greckim, figami, słonecznikiem i syropem klonowym

FOOD2

Tarta bez pieczenia z jogurtem greckim, figami, słonecznikiem i syropem klonowym

Halibut na purée ze szpinaku z czarną soczewicą

FOOD2

Halibut na purée ze szpinaku z czarną soczewicą