Bananowe placki owsiane

Kuchnia Breni

Bananowe placki owsiane

Szparagi zapiekane w tortilli z pomidorem, mozarellą i ziołami

Kuchnia Breni

Szparagi zapiekane w tortilli z pomidorem, mozarellą i ziołami

Tartoletki na spodzie orkiszowym z brokułami, serem gorgonzola i ziarnami sezamu

Kuchnia Breni

Tartoletki na spodzie orkiszowym z brokułami, serem gorgonzola i ziarnami sezamu

Chaczapuri adżarskie

Kuchnia Breni

Chaczapuri adżarskie

Szparagi zapiekane z serem gorgonzola, cukinią i świeżymi listkami bazylii

Kuchnia Breni

Szparagi zapiekane z serem gorgonzola, cukinią i świeżymi listkami bazylii

Kotleciki drobiowe zawinięte w  chorizo z pieczonymi ziemniakami i sałatką wiosenną

Kuchnia Breni

Kotleciki drobiowe zawinięte w chorizo z pieczonymi ziemniakami i sałatką wiosenną

Mini Pavlove z musem rabarbarowym i bitą śmietaną

Kuchnia Breni

Mini Pavlove z musem rabarbarowym i bitą śmietaną

Wiosenna sałatka z kiełkami brokuła, buraczkami, awokado, serem feta skropiona olejem z pestek dyni i sosem balsamicznym

Kuchnia Breni

Wiosenna sałatka z kiełkami brokuła, buraczkami, awokado, serem feta skropiona olejem z pestek dyni i sosem balsamicznym

Grzanki z karmelizowną cebulą, gorgonzolą i octem balsamico

Kuchnia Breni

Grzanki z karmelizowną cebulą, gorgonzolą i octem balsamico

Burgery z kaszy jaglanej i cukinii z sałatką caprese

Kuchnia Breni

Burgery z kaszy jaglanej i cukinii z sałatką caprese

Energetyczny koktajl z owoców papaji, gruszki, kiwi

Kuchnia Breni

Energetyczny koktajl z owoców papaji, gruszki, kiwi

Naleśniki kukurydziano-pszenne z pikantnym  nadzieniem meksykańskim

Kuchnia Breni

Naleśniki kukurydziano-pszenne z pikantnym nadzieniem meksykańskim

Rafaello z krakersami

Kuchnia Breni

Rafaello z krakersami

Krupnik z kaszą jaglaną i podsmażanym boczkiem

Kuchnia Breni

Krupnik z kaszą jaglaną i podsmażanym boczkiem

Pierś z indyka pieczona w glazurze z sosu sojowego, miodu i konfitury śliwkowej

Kuchnia Breni

Pierś z indyka pieczona w glazurze z sosu sojowego, miodu i konfitury śliwkowej

Filety  dorsza atlantyckiego z pieczonymi ziemniakami i pieczarkami

Kuchnia Breni

Filety dorsza atlantyckiego z pieczonymi ziemniakami i pieczarkami

Farfalle z brokułami, cukinią w sosie z sera gorgonzola, posypane płatkami migdałów

Kuchnia Breni

Farfalle z brokułami, cukinią w sosie z sera gorgonzola, posypane płatkami migdałów

Racuchy z otrębów owsianych i ziaren siemienia lnianego

Kuchnia Breni

Racuchy z otrębów owsianych i ziaren siemienia lnianego

Mazurek z masłem orzechowym i kajmakiem

Kuchnia Breni

Mazurek z masłem orzechowym i kajmakiem

Pasztet z fasoli i buraczka

Kuchnia Breni

Pasztet z fasoli i buraczka

Tarta z białą kiełbasą i sosem chrzanowym

Kuchnia Breni

Tarta z białą kiełbasą i sosem chrzanowym

Sernik limonkowy z kremem kawowym i kiwi

Kuchnia Breni

Sernik limonkowy z kremem kawowym i kiwi

Pieczony, wędzony boczek z czosnkiem, majerankiem i papryką

Kuchnia Breni

Pieczony, wędzony boczek z czosnkiem, majerankiem i papryką

Tort bezowy z kremem czekoladowym i truskawkami

Kuchnia Breni

Tort bezowy z kremem czekoladowym i truskawkami

Jajka faszerowane boczkiem

Kuchnia Breni

Jajka faszerowane boczkiem

Zupa chrzanowa z białą kiełbasą i jajkiem

Kuchnia Breni

Zupa chrzanowa z białą kiełbasą i jajkiem

Babka drożdżowa z rodzynkami

Kuchnia Breni

Babka drożdżowa z rodzynkami

Naleśniki z karmelizowanymi gruszkami i płatkami migdałów

Kuchnia Breni

Naleśniki z karmelizowanymi gruszkami i płatkami migdałów

Wiosenna kanapka z pieczoną dynią, papryką i jajkiem

Kuchnia Breni

Wiosenna kanapka z pieczoną dynią, papryką i jajkiem

Zawijasy z papryki pieczonej z pastą z orzechów włoskich

Kuchnia Breni

Zawijasy z papryki pieczonej z pastą z orzechów włoskich