Ciasto z malinami na maślance

Możesz również polubić…

10 komentarzy

  1. Aga pisze:

    Witam.jak duża blacha do tego przepisu?piec na samych grzałkach czy termoobiegu?

    • Kasia pisze:

      Hej, kurczę, już nie mam tej blachy. Miała wymiary mniej więcej 20 x 25 cm. Piekę zawsze gór-dół na środkowej szynie. Powodzenia 🙂

  2. Aga pisze:

    Na jaką blachę jest przepis?czy można dać mrożone maliny lub jagody?

    • Kasia pisze:

      Z tego, co pamiętam to blacha miała jakieś 20 x 25 cm. Mrożone owoce też powinny dać radę. Rozmroziłabym je i odsączyła wcześniej 🙂

  3. Sarna pisze:

    wygląda bardzo smakowicie. z chęcią bym spróbowała

  4. gin pisze:

    Mmm, wygląda pysznie! 🙂

Leave a Reply