Jak zorganizować pracę w kuchni? Czy warto zainwestować w nóż? Jak długo przechowywać mrożonki? Co zawsze warto mieć w lodówce? Jak przygotować pyszny i efektowny tort? Jak zrobić bezę ?
Na te i inne pytania odpowiada kolejna książka Ani Starmach.
Autorka wspaniale odwołuje się do naszych wspomnień zaklętych w smakach i zapach - z rodzinnego domu, z kuchni babci czy z podróży. Proponuje nam przepisy na:
Na te i inne pytania odpowiada kolejna książka Ani Starmach.
Autorka wspaniale odwołuje się do naszych wspomnień zaklętych w smakach i zapach - z rodzinnego domu, z kuchni babci czy z podróży. Proponuje nam przepisy na:
- Boże Narodzenie
- kolację we dwoje
- spotkanie z przyjaciółmi
- piknik
- przyjęcia dla dzieci
Olbrzymią zaletą - ważną zwłaszcza dla początkujących pań domu - jest prezentacja, jak krok po kroku przygotować pozornie skomplikowane potrawy. O ile łatwiej będzie zaskoczyć mamę czy teściową ;)
Każdy przepis okraszony pięknym zdjęciem zachęcającym do skosztowania. By skosztować trzeba ugotować. By ugotować trzeba mieć przepis. By mieć przepis... trzeba sięgnąć po książkę Ani Starmach ;) Możecie ją kupić TU :)
Mam Pyszne25 i przyznam, że wiele przepisów wykorzystałam
OdpowiedzUsuń:) to tak ja ja :)
UsuńPosiadam Pyszne25 i często po nią sięgam :)
OdpowiedzUsuń