Uda gęsi pieczone w kapuście kiszonej z jabłkami i cebulą w aromacie rozmarynu

Kuchnia Breni

Uda gęsi pieczone w kapuście kiszonej z jabłkami i cebulą w aromacie rozmarynu

Placuszki z dyni i mąki orkiszowej z plastrami wędzonego łososia

Kuchnia Breni

Placuszki z dyni i mąki orkiszowej z plastrami wędzonego łososia

Rostbef wołowy z zielonym sosem

Kuchnia Breni

Rostbef wołowy z zielonym sosem

Dyniowe szaleństwo czas zacząć

Kuchnia Breni

Dyniowe szaleństwo czas zacząć

Filety sandacza smażone w panierce z mąki pszennej i parmezanu

Kuchnia Breni

Filety sandacza smażone w panierce z mąki pszennej i parmezanu

Tarta z kremem waniliowym i gruszkami

Kuchnia Breni

Tarta z kremem waniliowym i gruszkami

Szybka przekąska z plastrów bakłażana i warzyw

Kuchnia Breni

Szybka przekąska z plastrów bakłażana i warzyw

Piersi gęsi z jabłkami, śliwkami w aromacie tymiankowym, podane  z puree ziemniaczano – dyniowym

Kuchnia Breni

Piersi gęsi z jabłkami, śliwkami w aromacie tymiankowym, podane z puree ziemniaczano – dyniowym

Jesienna tarta z cukinią, papryką, serem feta w aromacie tymiankowym

Kuchnia Breni

Jesienna tarta z cukinią, papryką, serem feta w aromacie tymiankowym

Pikantny ketchup – wersja domowa

Kuchnia Breni

Pikantny ketchup – wersja domowa

Ziemniaki pieczone z pieczarkami i bryndzą

Kuchnia Breni

Ziemniaki pieczone z pieczarkami i bryndzą

Mus z dyni z masłem orzechowym i rodzynkami z jogurtem naturalnym

Kuchnia Breni

Mus z dyni z masłem orzechowym i rodzynkami z jogurtem naturalnym

Polędwiczki wieprzowe zapiekane z pomidorami, cukinią i mozarellą

Kuchnia Breni

Polędwiczki wieprzowe zapiekane z pomidorami, cukinią i mozarellą

Tarta z masłem orzechowym, mascarpone i figami

Kuchnia Breni

Tarta z masłem orzechowym, mascarpone i figami

Papryka faszerowana kaszą owsianą,  cukinią i zapieczona w pikantnym sosie pomidorowym

Kuchnia Breni

Papryka faszerowana kaszą owsianą, cukinią i zapieczona w pikantnym sosie pomidorowym

Rolada bezowa z kremem mascarpone i truskawkami v

Kuchnia Breni

Rolada bezowa z kremem mascarpone i truskawkami v

Quiche z gorgonzolą, gruszkami i orzechami

Kuchnia Breni

Quiche z gorgonzolą, gruszkami i orzechami

Pikantna przekąska naleśnikowa z salami i warzywami

Kuchnia Breni

Pikantna przekąska naleśnikowa z salami i warzywami

Tagliatelle z dynią, imbirem i papryczką chilli

Kuchnia Breni

Tagliatelle z dynią, imbirem i papryczką chilli

Roladki z bakłażana faszerowane 3 serami i zapiekane w pikantnym sosie meksykańskim

Kuchnia Breni

Roladki z bakłażana faszerowane 3 serami i zapiekane w pikantnym sosie meksykańskim

Batoniki energetyczne musli

Kuchnia Breni

Batoniki energetyczne musli

Bułki hamburgerowe

Kuchnia Breni

Bułki hamburgerowe

Kokosowe naleśniki z sezonowymi owocami, polane ciepłą, gorzką czekoladą

Kuchnia Breni

Kokosowe naleśniki z sezonowymi owocami, polane ciepłą, gorzką czekoladą

Tartoletki z ciasta francuskiego z kurkami, serem gorgonzola

Kuchnia Breni

Tartoletki z ciasta francuskiego z kurkami, serem gorgonzola

Burger z udźcem  jagnięcym,  pieczonym w ziołach i kuminie

Kuchnia Breni

Burger z udźcem jagnięcym, pieczonym w ziołach i kuminie

Risotto z kurkami z lekkim aromatem rozmarynu

Kuchnia Breni

Risotto z kurkami z lekkim aromatem rozmarynu

Makaron tagliatelle z łososiem, cukinią w pikantnym sosie paprykowym

Kuchnia Breni

Makaron tagliatelle z łososiem, cukinią w pikantnym sosie paprykowym

Chleb pszenny z ziołami

Kuchnia Breni

Chleb pszenny z ziołami

Jagodzianki odrywane z cukrem pudrem

Kuchnia Breni

Jagodzianki odrywane z cukrem pudrem

Mini serniczki z truskawkami

Kuchnia Breni

Mini serniczki z truskawkami